Primus Line doo

Primus Line gradnji je osnovna delatnost investiranje i razvoj projekata u oblasti građevinarstva.

Kompletan stručni kadar i unutrašnja organizacija firme Primus Line, usmereni su na zadovoljenje
potreba kupaca visokokvalitetnim uslugama i bržim odgovorom na potrebe i zahteve klijenata u odabiru nekretnine.


KONTAKTIRAJTE NAS

 

 

 

 

Primus Line doo

Izgradnja i prodaja stanova


Prodaja stanova za nas nije samo delatnost nego je i inspiracija,
zato nam se možete s punim poverenjem obratiti.

 

PRODAJA   STANOVA

Primus Line nekretnine

linija

kijavska

Ugao Kijevske i Ibarske

Nova lokacija

kosmajska

Kosmajska bb

Kosmajska bb - prodato

linija

Primus Line doo, Novi Sad


Primus Line doo je kompanija koja je fokusirana na građevinsko tržište u Vojvodini. Naša kompanija gradi lokacije koje postaju nova obeležja stanovanja a cilj kompanije je da gradi objekte na atraktivnim lokacijama u gradu i da se od konkurentnih firmi izdvaja po kvalitetu gradnje i ekonomskoj pristupačnosti nekretnina.

Trudimo se da tokom posla ispoštujemo dogovorene rokove i kvalitet gradnje. Tokom samog procesa gradnje odlikuje nas precizno planiranje i gradnja sa visokokvalitetnim materijalima savremenim tehnikama gradnje čime postižemo primarni cilj visoko kvalitetnu nekretninu i zadovoljne klijente.

Naši stambeni objekti su namenjeni svim generacijama i ljudima koji žele izvući maksimalnu udobnost iz svog stambenog prostora. Ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo. Svi stambeno poslovni prostori su uredno uknjiženi u zemljišne knjige Upoznajte se sa našom ponudom te nas slobodno kontaktirajte za sve informacije.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

VrednostiSertifikati


U svojoj organizaciji uspešno smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001, sistem upravljanja okolinom ISO 14001 i sistem upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja OHSAS 18001.

linija

Kvalitet izgradnje

Mi ćemo se maksimalno potruditi udovoljiti svim kupcima kvalitetom izgradnje objekata, služeći se osposobljenošću svakog dela naše kompanije, a sve kako bi isporučili objekat prema sistemu "ključ u ruke", naravno sve to u ugovorenim rokovima.

 

Politika

Svakim novim projektom idemo prema razvoju neše kompanije. Želimo da kvalitetnom uslugom u gradnji naših objekata unapredimo prostor stanovanja kao i okolinu naših objekata.

Politika kvaliteta

- Obezbediti neprestalni kvalitet,
- Razumeti potrebe i očekivanje naših klijenta,
- Poštovati operativne procedure i rokove,
- Upravljati sistemom kvaliteta
- Konstantno poboljšanje odnosa sa stručnim timovima kao i sa klijentima

 

politika kvaliteta

Ciljevi kvaliteta


- Obezbediti najveći mogući kvalitet i izgraditi zadovoljstvo klijenata,
- Precizne usluge pružene u dogovorenim rokovima
- Konstantno ulaganje u ljudski faktor.

 

Misija


Naša misija je da obezbedimo stambene prostore sa kvalitetnim životnim stilom i kvalitetom kakav imaju građani u razvijenim zemljama Evrope, trudeći se da svaki kvadratni metar prilagodimo ekonomskim mogućnostima naših građana.

 

Vizija


Primus Line doo želi da bude lider u regionalnom delu u pružanju usluga gradnje. Naša vizija je da budemo ugledno i prepoznatljivo preduzeće za nekretnine zahvaljujući kvalitetnim proizvodima i uslugama iz oblasti gradnje.

 

Primus Line doo - izgradnja i prodaja stanova

IZGRADNJA


Sve svoje projekte baziramo na izgradnji visoko kvalitetnih objekata javne namene te izgradnji stambenih i poslovnih građevina. Naše objekte su projektovali vrhunski arhitektski stručnjaci uzimajući u obzir samo najkvalitetnije materijale.
PRODAJA NEKRETNINA


Prodajemo visoko kvalitetne stanove i poslovne prostore na atraktivnim lokacijama Novog Sad. Trudimo se da naše nekretnine imaju ekonomsku pristupačnost i održivost na tržištu nekretnina.
DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO


Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo zavidno iskustvo u gradnji objekata, te se profilisali kao preduzeće koje odlikuju profesionalnost, poštovanje ugovornih obaveza, te prilagodljivost pojedinačnim zahtevima naših klijenata što rezultira velikim poverenjem u realizaciji projekata.
VAŽNOST STANDARDA


Standardi čine ogroman i pozitivan doprinos većini aspekata naših života. Oni nam omogućavaju poželjne karakteristike gradnje i usluga, kao što su kvalitet, prijateljsku životnu sredinu, bezbednost, pouzdanost, efikasnost, a sve to na ekonomičan način.
PROFESIONALNI TIMOVI


Naš kadrovski profil poseduje tehničko i organizacijsko znanje, što je u proteklom periodu rezultiralo izgradnjom visoko kvalitetnih stambenih objekata.

 

Primus Line nekretnine

 

Visok nivo kvaliteta gradnje, kompletnost usluge, specijalizovano osoblje i stručan kadar, visok nivo poslovne ektike, obavljanje posla u ugovorenom roku. Stalno praćenje inovacija u oblasti građevinarstva, poznavanje novih tendencija u gradnji kao i poštovanje tradicije, poštovanje artikterure, omogućava nam gradimo najlepše građevinske objekte i stambene prostore.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu Primus Line gradnje samo su zaposleni stručnjaci iz svih oblasti građevinarstva koji tokom procesa gradnje i rada doprinose konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet i pravo.

 

 

logo

 

    Kontakt


Primus Line doo
Branimira Ćosića 2,
Novi Sad

Telefoni:
+381 64 64 33 232
+381 64 64 33 230
E-mail: office@primusline.rs

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

Subota i Nedelja
Ne radimo

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Primus Line doo, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad