Primus Line

Primus Line doo

Ponudite nam Vašu lokaciju

 

linija

 

Primus Line doo

 

Branimira Ćosića 2,
Novi Sad

Telefoni:
+381 64 64 33 232
+381 64 64 33 230

E-mail: office@primusline.rs

Ako ste vlasnik lokacije na kojoj je predviđena izgradnja stambene ili stambeno poslovne zgrade, molimo Vas da nas kontaktirate. Dobra lokacija je osnova dobrog stanovanja, uvek pažljivo biramo mesto za realizaciju svakog našeg projekta.

Želite da nam pomognete da pronađemo idealnu lokaciju za gradnju?

Nazovite nas da razgovaramo o lokaciji koju predlažete, moguće je da postignemo dogovor. Vrlo smo zainteresovani za saradnju sa Vama i verujemo da će biti na obostrano zadovoljstvo. Na Vama je samo da donesete odluku. Saradnja se zasniva u potpunosti legalno i u skladu sa svim zakonskim regulativama. Isplata vrednosti zemljišta može biti na više načina: plaćanje u kvadratima, već gotovim stambenim jedinicama ili gotovinom.

linija

linija

Uslovi kupovine

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost! Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.

 

Politika

Svakim novim projektom idemo prema razvoju neše kompanije. Želimo da kvalitetnom uslugom u gradnji naših objekata unapredimo prostor stanovanja kao i okolinu naših objekata.

Politika kvaliteta

- Obezbediti neprestalni kvalitet,
- Razumeti potrebe i očekivanje naših klijenta,
- Poštovati operativne procedure i rokove,
- Upravljati sistemom kvaliteta
- Konstantno poboljšanje odnosa sa stručnim timovima kao i sa klijentima

 

politika kvaliteta

Ciljevi kvaliteta


- Obezbediti najveći mogući kvalitet i izgraditi zadovoljstvo klijenata,
- Precizne usluge pružene u dogovorenim rokovima
- Konstantno ulaganje u ljudski faktor.

 

Misija


Naša misija je da obezbedimo stambene prostore sa kvalitetnim životnim stilom i kvalitetom kakav imaju građani u razvijenim zemljama Evrope, trudeći se da svaki kvadratni metar prilagodimo ekonomskim mogućnostima naših građana.

 

Vizija


Primus Line doo želi da bude lider u regionalnom delu u pružanju usluga gradnje. Naša vizija je da budemo ugledno i prepoznatljivo preduzeće za nekretnine zahvaljujući kvalitetnim proizvodima i uslugama iz oblasti gradnje.

 

Primus Line doo - izgradnja i prodaja stanova

 

Primus Line nekretnine

 

Visok nivo kvaliteta gradnje, kompletnost usluge, specijalizovano osoblje i stručan kadar, visok nivo poslovne ektike, obavljanje posla u ugovorenom roku. Stalno praćenje inovacija u oblasti građevinarstva, poznavanje novih tendencija u gradnji kao i poštovanje tradicije, poštovanje artikterure, omogućava nam gradimo najlepše građevinske objekte i stambene prostore.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu Primus Line gradnje samo su zaposleni stručnjaci iz svih oblasti građevinarstva koji tokom procesa gradnje i rada doprinose konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet i pravo.

 

 

logo

 

    Kontakt


Primus Line doo
Branimira Ćosića 2,
Novi Sad

Telefoni:
+381 64 64 33 232
+381 64 64 33 230
E-mail: office@primusline.rs

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

Subota i Nedelja
Ne radimo

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Primus Line doo, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad