Primus Line
Primus Line

Primus Line doo

Mogućnosti plaćanja nekretnine

 

linija

Mogućnost plaćanja


Ugovorima o kupoprodaji nepokretnosti predviđene su tri mogućnosti plaćanja, i to:

1. Plaćanje ukupnog ugovorenog iznosa u celosti ili u roku od mesec dana od dana overe Ugovora kod Javnog beležnika ili

2. Plaćanje u više mesečnih ili kvartalnih rata, zaključno sa završetkom izgradnje objekta, odnosno pre useljenja u predmet kupovine,

3. Plaćanje iz sredstava stambenog kredita.

Stambeni krediti


Svim potencijalnim kupcima omogućavamo uspostavljanje izuzetne saradnje sa poslovnim bankama , preduzeću Primus Line doo u cilju je odobravanja kreditnih aranžmana pod najpovoljnim uslovima na bankarskom tržištu.

Zaposleni našeg preduzeća u saradnji sa stručnim timom poslovnih banki, će brzo i na najefikasniji način pružiti svu neophodnu pomoć prilikom sakupljanja i sastavljanja kreditne i druge dokumentacije potrebne za postupak odobavanja i plasiranja kreditnih sredstava.

Upit za stambeni kredit možete poslati na mail preduzeća Primus Line doo, na koji će zaposleni našeg preduzeća u saradnji sa stručnim timom banki, odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

linija

linija

Uslovi kupovine

Mi stojimo iza svakog našeg posla i garantujemo potpunu pravnu sigurnost! Informišite se o cenama i uslovima kupovine stanova, lokala i garažnih mesta.

 

Politika

Svakim novim projektom idemo prema razvoju neše kompanije. Želimo da kvalitetnom uslugom u gradnji naših objekata unapredimo prostor stanovanja kao i okolinu naših objekata.

Politika kvaliteta

- Obezbediti neprestalni kvalitet,
- Razumeti potrebe i očekivanje naših klijenta,
- Poštovati operativne procedure i rokove,
- Upravljati sistemom kvaliteta
- Konstantno poboljšanje odnosa sa stručnim timovima kao i sa klijentima

 

politika kvaliteta

Ciljevi kvaliteta


- Obezbediti najveći mogući kvalitet i izgraditi zadovoljstvo klijenata,
- Precizne usluge pružene u dogovorenim rokovima
- Konstantno ulaganje u ljudski faktor.

 

Misija


Naša misija je da obezbedimo stambene prostore sa kvalitetnim životnim stilom i kvalitetom kakav imaju građani u razvijenim zemljama Evrope, trudeći se da svaki kvadratni metar prilagodimo ekonomskim mogućnostima naših građana.

 

Vizija


Primus Line doo želi da bude lider u regionalnom delu u pružanju usluga gradnje. Naša vizija je da budemo ugledno i prepoznatljivo preduzeće za nekretnine zahvaljujući kvalitetnim proizvodima i uslugama iz oblasti gradnje.

 

Primus Line doo - izgradnja i prodaja stanova

 

Primus Line nekretnine

 

Visok nivo kvaliteta gradnje, kompletnost usluge, specijalizovano osoblje i stručan kadar, visok nivo poslovne ektike, obavljanje posla u ugovorenom roku. Stalno praćenje inovacija u oblasti građevinarstva, poznavanje novih tendencija u gradnji kao i poštovanje tradicije, poštovanje artikterure, omogućava nam gradimo najlepše građevinske objekte i stambene prostore.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Politika kvaliteta i upravljanja

U stručnom timu Primus Line gradnje samo su zaposleni stručnjaci iz svih oblasti građevinarstva koji tokom procesa gradnje i rada doprinose konstantnom napretku neših usluga a opet sa jasnim ciljem da našim klijentima pružimo potpunu garanciju na kvalitet i pravo.

 

 

logo

 

    Kontakt


Primus Line doo
Branimira Ćosića 2,
Novi Sad

Telefoni:
+381 64 64 33 232
+381 64 64 33 230
E-mail: office@primusline.rs

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

Subota i Nedelja
Ne radimo

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Primus Line doo, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad